Bekijk!  
Home / Tour de France live blog

Tour de France live blog

Kun je even niet naar een live stream kijken? Volg alle ontwikkelingen van de Tour de France dan via een live blog! Verschillende websites bieden een realtime verslag aan waarin iedere demarrage, sprint, valpartij en andere hoogtepunten van de etappe in beeld en verhaal te volgen zijn. Ideaal om ook onderweg of op werk op de hoogte te blijven!

Tour live blogs

De live blogs plaatsen iedere paar minuten een nieuwe update omtrent noemenswaardige acties. Je bent zo altijd op de hoogte van alle inhaalacties, valpartijen en eventuele andere gebeurtenissen in de etappe. De meeste live blogs worden eveneens gecombineerd met interessant beeldmateriaal als foto’s en video’s, maar ook van leuke feitjes die je normaal gesproken van de commentator te horen krijgt. De blogs verversen veelal automatisch en zijn daarnaast prima op mobiele telefoon te bekijken. Handig voor wanneer je in het buitenland zit of onderweg bent en je wilt voorkomen dat je veel mobiele internet data verbruikt!

Bovenstaande live blogs zijn slechts een selectie uit alle beschikbare verslagen van de tour die online te vinden zijn, maar wel de meest bekeken in Nederland.

Top