Bekijk!  
Home / Tour de France live vanuit buitenland

Tour de France live vanuit buitenland

Lekker op vakantie, maar niets missen van de Tour de France? Geen probleem! Vanuit het buitenland kijk je gemakkelijk online naar de tour. Of je nu op de camping in Italië, Spanje of Oostenrijk zit, in Turkije in het all-inclusive hotel of je in Frankrijk nét niet op de juiste plaats bevindt, online kun je gemakkelijk iedere etappe van de ronde van Frankrijk live op de voet volgen!


Live vanuit buitenland niet altijd mogelijk

De online streams zijn niet in alle gevallen in ieder land te volgen. Sommige providers hebben de streams vanuit het buitenland uitgeschakeld. Je kunt de live uitzending dan niet bekijken van een fysieke locatie die zich buiten Nederland bevindt.

Tour de France via VPN

Uiteraard kun je dit omzeilen door een VPN verbinding op te zetten waarmee je doet alsof je via een Nederlandse internetverbinding de stream volgt. Makkelijker is het gewoon een andere werkende live uitzending te vinden.

Internationale Nederlandse TV (Gratis!)

Gelukkig is de oplossing gemakkelijk. Kijk de Ronde van Frankrijk mét Nederlands commentaar gemakkelijk en gratis online via BVN TV, de zender voor Nederlanders in het buitenland. Ideaal voor tijdens de vakantie!

De uitzending start even voor de start van de etappe. Bekijk de stream door op start te klikken.


Top