Bekijk!  
Home / Tour de France Live Stream

Tour de France Live Stream

Bekijk de Tour de France LiveStream op o.a. iPad of iPhone in binnen- en buitenland via ‘Tour de France LIVE‘ en zorg ervoor dat je geen seconde mist van de Ronde van Frankrijk.Om de Tour de France live te volgen, zijn er verschillende opties beschikbaar:

NOS

Als je in Nederland bent, kun je de Tour de France live volgen op NOS. NOS zendt de wedstrijd vaak uit op televisie en biedt ook een livestream aan via hun website en de NOS-app. Kijk en luister live naar het NOS verslag (klik hier voor de uitzendtijden) en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de bergen, of zorg ervoor dat je meeluistert via Radio Tour de France op het moment dat de ploegen hun treinen in gereedheid brengen om de sprint tot een goed einde te brengen.

Volg de Live blog van de NOS hier:

De Tour de France Live Stream start automatisch binnen 30 seconden (mobiel/tablet gebruikers dienen op de grijze afspeelknop te klikken). Sluit je internetbrowser dus niet af.

Indien er na 30 seconden geen verbinding tot stand komt met de Tour de France Live Stream, klik dan hier of laat een berichtje achter via het contactformulier.

Officiële Tour de France-kanalen

De Tour de France heeft officiële mediapartners die de wedstrijd live uitzenden. Dit kunnen nationale omroepen zijn, afhankelijk van het land waar je je bevindt. Je kunt controleren welke omroep de Tour de France in jouw regio uitzendt en hun website bezoeken om de livestream te vinden.

Eurosport

Echt geen moment van de Tour missen? Dan moet je bij Eurosport zijn. Deze zender heeft de uitzendrechten voor alle etappes van de Tour de France 2023, van start tot finish. Op Eurosport 1 kun je ‘s middags dagelijks het verslag van de finale van de etappe volgen, en op de Eurosport-website/app kun je elke etappe volledig en reclamevrij bekijken. Hetzelfde geldt voor de GCN-app.

Online streamingdiensten

Er zijn verschillende online streamingdiensten die de Tour de France live uitzenden. Populaire opties zijn Eurosport Player, NBC Sports Gold, ESPN+ en ITV Hub (VK). Deze diensten vereisen meestal een abonnement.

Internationale sportkanalen

Afhankelijk van je locatie, kunnen internationale sportkanalen zoals Eurosport, NBC Sports, BBC Sport en France Télévisions de Tour de France uitzenden. Deze kanalen bieden meestal ook livestreams aan via hun websites of apps.

Het is raadzaam om van tevoren te controleren welke kanalen en streamingdiensten beschikbaar zijn in jouw regio en welke je toegang tot de livestream van de Tour de France kunnen bieden. Op die manier kun je de spannende momenten van de wedstrijd live volgen, waar je ook bent.

Bijgewerkt:

Top